Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Yksityisille

Vaihtolavapalvelut

Käytössämme on kolme (3) täysperävaunullista kuorma-autoa koukkulaittein sekä yksi vaijerilaittein varustettu kuorma-auto. Meiltä löytyy myös nosturivarusteinen pakkaava jäteauto.

Erilaisia vaihtolavoja, avolavoja, kontteja ja puristimia on toista sataa. Kun tarvitsette esimerkiksi rakennustyömaallenne, taloyhtiönne siivoustalkoisiin tai remonttinne ajaksi siirtolavaa, soitto meille riittää. Tuomme lavan tai kontin sopimuksen mukaan, haluamaanne osoitteeseen.

Lue lisää

 

  

Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden vastaanottoasema

Tuottajayhteisöjen järjestämään keräyspisteeseen kuluttajat ja kodinkoneita myyvät vähittäiskaupat voivat tuoda maksutta mm. kylmälaitteet, isot ja pienet kodinkoneet, kuvaputkelliset laitteet sekä pienet sähkö- ja elektroniikkalaitteet. Olemme tehneet vastaanottosopimukset sähkö- ja elektroniikkaromun jätehuollosta vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa.

 

Kierrätysasema sijaitsee aivan Seinäjoen kaupungin keskustan tuntumassa päätoimipisteessämme Kapernaumin teollisuusalueella ja on avoinna ma-pe klo 7.00–16.30. Laitteet voitte sijoittaa alueella oleviin kontteihin.

 

Palvelu on maksutonta tuodessanne laitteet keräysasemalle.

Lue lisää

 

 

Virallinen katalysaattori-vastaanottopiste Seinäjoen alueella

Toimimme katalysaattorikierrätys.fi:n katalysaattoreiden vastaanotto- ja ostopisteenä. Meille voi tuoda vanhat katalysaattorit arvioitavaksi. Hyvityshinta arvioidaan heti. Jokaisesta vastaanotetusta katalysaattorista annetaan vastaanottokuitti.

 

Kierrättämällä vanhat katalysaattorit säästää selvää rahaa jätehuoltokustannuksissa. Vastaanotamme yksittäisiä katalysaattoreita tai kerralla suurempia eriä tai voimme sopia niiden noudosta. Meiltä on saatavilla veloituksetta pahvisia keräyslaatikoita katalysaattoreiden säännöllistä keräystä varten.

 

Meiltä voi myös ostaa tai vuokrata kestävämpiä, muovisia astioita, myös lukollisena.

 

Kysy lisää (06) 429 67 50

Monipuoliset jätteenkäsittelypalvelut kuluttajille

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito