Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Jätemateriaalin nouto ja vastaanotto

Kuljetukset ja keräykset

Ammattitaitoiset kuljettajamme palvelevat teitä joka arkipäivä. Pakkaaja-automme ajavat pääsääntöisesti klo 7-15.30 aikavälillä. Pakkaaja-automme keräävät pahvia, paperia, energiajaetta, lasia, metallia, biojätettä, muovia ja kaatopaikkajätettä sekä käytettyä kasviöljyä.

 

Jätteitä keräämme säännönmukaisilla reiteillä eri viikonpäivinä eri kunnissa. Tyhjennämme myös syväkeräyssäiliöitä asianmukaisella tyhjäyskalustolla.

Lue lisää

 

 

Vaihtolavapalvelut

Käytössämme on kolme (3) täysperävaunullista kuorma-autoa koukkulaittein sekä yksi vaijerilaittein varustettu kuorma-auto. Meiltä löytyy myös nosturivarusteinen pakkaava jäteauto. Erilaisia vaihtolavoja, avolavoja, kontteja ja puristimia on toista sataa.

 

Kun tarvitsette esimerkiksi rakennustyömaallenne, taloyhtiönne siivoustalkoisiin tai remonttinne ajaksi siirtolavaa, soitto meille riittää. Tuomme lavan tai kontin sopimuksen mukaan, haluamaanne osoitteeseen.

Lue lisää

 

 

Jäteastioiden myynti ja vuokraus

Jätehuoltosuunnitelmaa tehdessämme neuvottelemme ja kartoitamme mikä astiavaihtoehto sopii juuri teidän tarpeisiinne parhaiten. Käytössämme on kolmea eri kokoa olevia keräysastioita: 140, 240 ja 660 litraa sekä pahvirullakoita.

 

Värit noudattavat eri jätejakeista annettuja suosituksia ja tilavuuden voitte valita tarpeenne mukaan.

Lue lisää

 

 

Jätteen vastaanotto 

Seinäjoella otamme vastaan veloituksetta metallia, keräyspaperia, pahvia, loisteputkia, akkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua.

Ylistaron Teräsmäen lajittelulaitoksessamme otamme vastaan energiajaetta, erilaisia muovimateriaaleja, kiviaineksia, puuta, puupohjaista jätettä, rakennusjätettä, kantoja, lasia ja metallia. Huom! Myös maatalousmuovien vastaanotto.

 

Jätekuormissa on huomioitava, että erilliskerättäviä materiaaleja ovat vaaralliset jätteet, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kestopuu sekä loisteputket.

 

Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30.

Lue lisää

 

 

Terminaalivastaanotto

Avasimme 1.5.2015 tuottajayhteisöjen valtuuttamana vastaanottoterminaalin, johon yritykset voivat tuoda muovi-, styrox- ja puupakkauksia veloituksetta.

 

Terminaalit sijaitsevat Seinäjoella osoitteessa Teollisuustie 11 ja Ylistarossa lajittelulaitoksella osoitteessa Teräsmäentie 12. Ilmoittaudu toimistolla tai vaakatoimistolla tuodessasi pakkauksia terminaaliin.

Lue lisää

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito