Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

SER piste

Sähkö- ja elektroniikkalaitteiden vastaanottoasema

Kierrätys on osa jokapäiväistä elämäämme. Uudet tuotteet on suunniteltu aiempaa helpommin kierrätettäviksi. Nykyiset kodinkoneet ja sähkö-ja elektroniikkalaitteet sisältävät nykyään vain vähän kierrätykseen kelpaamattomia komponentteja. Tuotteiden sisältämät materiaalit (metallit ja muovit) pystytään entistä paremmin erottelemaan toisistaan uudelleen käytettäviksi perusraaka-aineiksi.

 

Sähkö-ja elektroniikkalaitteiden valtakunnallinen kierrätysjärjestelmä käynnistyi elokuussa 2005. Tuottajayhteisöjen järjestämään keräyspisteeseen kuluttajat ja kodinkoneita myyvät vähittäiskaupat voivat tuoda maksutta mm. kylmälaitteet, isot ja pienet kodinkoneet, kuvaputkelliset laitteet sekä pienet sähkö- ja elektroniikkalaitteet. Olemme tehneet vastaanottosopimukset sähkö- ja elektroniikkaromun jätehuollosta vastaavien tuottajayhteisöjen kanssa.

 

Kierrätysasema sijaitsee aivan Seinäjoen kaupungin keskustan tuntumassa päätoimipisteessämme Kapernaumin teollisuusalueella ja on avoinna ma-pe klo 7.00–16.30.

 

Laitteet voitte sijoittaa alueella oleviin kontteihin. Palvelu on maksutonta tuodessanne laitteet keräysasemalle. Tarvittaessa noudamme laitteet kuljetusmaksua vastaan.

 

Tuodessanne elektroniikkaa keräyspisteeseemme, ottakaa yhteys toimistoomme, mikäli tarvitsette apua laitteiden siirtämisessä. Muistattehan, että Ser-pisteeseen tuotuna emme voi taata atk-laitteiden tietoturvaa. Mikäli laitteenne sisältävät arkaluonteisia tietoja, suosittelemme Saferec-tietoturvapalvelua. Palvelusta voitte lukea lisää Tietoturvapalvelut osiosta.

Vastaanottoasema

Kierrätysasema sijaitsee aivan Seinäjoen kaupungin keskustan tuntumassa päätoimipisteessämme Kapernaumin teollisuusalueella ja on avoinna ma-pe klo 7.00–16.30.

 

Palvelu on maksutonta tuodessanne laitteet keräysasemalle

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito