Muut palvelut

Hiekkasäiliöt kiinteistöille

Talvella pihat ovat liukkaita, kiinteistöillä olevat hiekoituslaatikot ovat silloin tarpeen. Pihan hiekoitus estää liukastumisia ja mahdollistaa turvallisen liikkumisen. Toimitamme hiekoitusta varten hiekkasäiliöitä. Hoidamme niiden täytöt tarpeen mukaan, myös sopimuksen mukaan ennen talven tuloa.

 

Pyöräkuormaaja erilaiseen lastaukseen ja kuormaamiseen

Tarjoamme pyöräkuormaajaa erilaiseen lastaukseen ja kuormaamiseen. Koneen koko 14,5 tn. Varusteena hakekauha ja trukkipiikit. Kärkikippaava kauha 6 m3. Soita ja kysy lisää!

 

Mobiilimurskain purkutyömaille

Tarjoamme uutta Tana Shark hidaskierroksista liikuteltavaa murskainkonetta purkutyömaille. Murskaimella voidaan murskata puuta, puupohjaista materiaalia, muovia, auton renkaita, sähköjohtoja ja muita kierrätysmateriaaleja. Kuljetuskustannukset vähenevät huomattavasti, kun murskaus voidaan tehdä paikan päällä.  Materiaalit toimitetaan luvanvaraisille liikkeille. Myös purkutyömaiden työturvallisuus paranee, murskain tekee tehokkaasti työt jopa yhdessä päivässä, joka perinteisellä tavalla voi viedä aikaa jopa viikkoja.

 

Kysy tarjousta!

 

Kivimurskainpalvelut

Kevään 2015 aikana otamme käyttöön uuden palvelun. Tarjoamme kivimurskainpalveluita siirrettävällä Lokomo kivimurskaimella. Murskaimella voidaan murskata ja seuloa erilaisia kiviaineksia, kuten betonia ja tiiliä.

 

Meiltä on saatavilla betonimursketta maanrakentamiseen. Betonimurske on ympäristöystävällinen vaihtoehto luonnon kiviainekselle. Murskeen raekokoja on saatavilla 0-150 mm välillä. Betonimurskeen hyödyntäminen on mahdollista maarakentamiskohteissa kuten yleiset tiet, kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät, pysäköintialueet, urheilukentät sekä virkistys- ja urheilualueiden reitit, ratapihat sekä teollisuus-, jätteenkäsittely- ja lentoliikenteen alueiden varastointikentät ja tiet.

 

Ennen betonimurskeen hyödyntämistä tehdään hyödyntämismäärästä riippuen kunnalle tai alueelliselle ELY-keskukselle MARA-ilmoitus. Halutessanne ympäristöinsinöörimme tekevät MARA-ilmoituksen puolestanne.

 

Vaakapalvelut

Vesisäiliö

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito