Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Muut palvelut

Hiekkasäiliöt kiinteistöille

Talvella pihat ovat liukkaita, kiinteistöillä olevat hiekoituslaatikot ovat silloin tarpeen. Pihan hiekoitus estää liukastumisia ja mahdollistaa turvallisen liikkumisen. Toimitamme hiekoitusta varten hiekkasäiliöitä. Hoidamme niiden täytöt tarpeen mukaan, myös sopimuksen mukaan ennen talven tuloa.

 

Pyöräkuormaaja erilaiseen lastaukseen ja kuormaamiseen

Tarjoamme pyöräkuormaajaa erilaiseen lastaukseen ja kuormaamiseen. Koneen koko 14,5 tn. Varusteena hakekauha ja trukkipiikit. Kärkikippaava kauha 6 m3. Soita ja kysy lisää!

 

Mobiilimurskain purkutyömaille

Tarjoamme uutta Tana Shark hidaskierroksista liikuteltavaa murskainkonetta purkutyömaille. Murskaimella voidaan murskata puuta, puupohjaista materiaalia, muovia, auton renkaita, sähköjohtoja ja muita kierrätysmateriaaleja. Kuljetuskustannukset vähenevät huomattavasti, kun murskaus voidaan tehdä paikan päällä.  Materiaalit toimitetaan luvanvaraisille liikkeille. Myös purkutyömaiden työturvallisuus paranee, murskain tekee tehokkaasti työt jopa yhdessä päivässä, joka perinteisellä tavalla voi viedä aikaa jopa viikkoja.

 

Kysy tarjousta!

 

Kivimurskapalvelut

Meiltä on saatavilla betonimursketta maanrakentamiseen. Betonimurske on ympäristöystävällinen vaihtoehto luonnon kiviainekselle. Murskeen raekokoja on saatavilla 0-150 mm välillä. Betonimurskeen hyödyntäminen on mahdollista maarakentamiskohteissa kuten yleiset tiet, kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät, pysäköintialueet, urheilukentät sekä virkistys- ja urheilualueiden reitit, ratapihat sekä teollisuus-, jätteenkäsittely- ja lentoliikenteen alueiden varastointikentät ja tiet.

 

Ennen betonimurskeen hyödyntämistä tehdään hyödyntämismäärästä riippuen kunnalle tai alueelliselle ELY-keskukselle MARA-ilmoitus. Halutessanne ympäristöinsinöörimme tekevät MARA-ilmoituksen puolestanne.

 

Vaakapalvelut

Ylistaron Teräsmäen lajittelulaitoksella tarjoamme vaakapalveluja. Vaakapalveluja tullaan tarjoamaan myös vuoden 2019 aikana Vaasan Mustasaaressa Lintuvuoren teollisuusalueella.

 

Vesisäiliö

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito