Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Palvelut

Olemme erikoistuneet nykyaikaiseen jätehuoltoon, lajitteluun ja kierrätykseen. Keräämme ja toimitamme uusiokäyttöön yritysten, kaupan, teollisuuden, rakennustoiminnan ja toimistojen jätemateriaalit.Tarjoamme yrityksille yksilöllisesti räätälöidyn kokonaisvaltaisen jätehuollon. Me hoidamme jätehuollon ammattitaidolla ja laadukkaasti.

 

Panostamalla lajitteluun toimimme yhdessä paremman ympäristön puolesta. Kaikki keräämämme jätemateriaalit lajitellaan, joko syntypaikalla tai lajittelulaitoksessamme ja hyödynnetään materiaalina tai energiana. Tällä hetkellä kaikesta keräämästämme jätteestä 58 % menee uusiokäyttöön, 34 % energiantuotantoon, 7 % muuhun hyötykäyttöön ja vain 1 % päätyy loppusijoitukseen kaatopaikalle.

 

Päätoimipisteessämme Seinäjoella palvelemme arkisin klo 7-16.30.

 

Toimisto, tietosuojapalvelut, metallin vastaanotto, pienerien vastaanotto, sähkö- ja elektroniikkaromun vastaanottopiste, astiavuokraus ja – myynti, koulutus ja konsultointi. Lajittelulaitoksessamme Ylistaron Teräsmäessä palvelemme arkisin klo 7-16.30.

 

Isojen jäte-erien vastaanotto, polttojakeen, puutavaran ja kiviaineksen vastaanotto ja murskaus, kierrätyspolttoaineen ja puuhakkeen valmistus, vaakapalvelut. Tarjoamme myös yksityisille henkilöille palveluita. Viereisestä valikosta saatte tietoa tarkemmin eri palveluistamme.

Panostamalla lajitteluun toimimme yhdessä paremman ympäristön puolesta.

Kaikki keräämämme jätemateriaalit lajitellaan, joko syntypaikalla tai lajittelulaitoksessamme ja hyödynnetään materiaalina tai energiana.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito