Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Muut palvelut

Lajittelukoulutus ja asiantuntija-apu 

Palveluihimme kuuluu koulutus lajitteluun ja konsultointi jätehuollon järjestämiseen. Räätälöimme yrityksellenne lajitteluohjeet, koulutamme henkilökuntanne ja annamme neuvoja ja tietoja erilaisissa lajitteluun liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme myös jäteastioihin opastetarrat, jotka opastavat teitä lajittelussa. 

 

Järjestäessänne yrityksessänne esimerkiksi ympäristöteemapäiviä tms. tarjoamme mielellämme asiantuntija-apuamme. Konsultoimme myös erilaisten tapahtumien jätehuollon järjestämisessä ja hoidamme niin pienten kuin isojenkin tapahtumien jätehuollon. Ympäristöasioihin liittyy joskus myös mieltä askarruttavia erityiskysymyksiä. Näissä asioissa autamme teitä mielellämme. 

 

Raportointi  

Asiakkaanamme pystytte seuraamaan syntyvän jätemateriaalin määriä kattavan raportointimme avulla vuosittain tai mikäli haluatte, jopa kuukausittain. Näin voimme yhdessä seurata jätehuoltonne kehitystä ja katsoa olisiko jossain vielä jotain, mitä voisi parantaa tai tehdä eri tavalla. 

 

Pyöräkuormaaja erilaiseen lastaukseen ja kuormaamiseen 

Tarjoamme pyöräkuormaajaa erilaiseen lastaukseen ja kuormaamiseen. Koneen koko 14,5 tn. Varusteena hakekauha ja trukkipiikit. Kärkikippaava kauha 6 m3.  

 

Mobiilimurskain purkutyömaille 

Tarjoamme uutta Tana Shark hidaskierroksista liikuteltavaa murskainkonetta purkutyömaille. Murskaimella voidaan murskata puuta, puupohjaista materiaalia, muovia, auton renkaita, sähköjohtoja ja muita kierrätysmateriaaleja. Kuljetuskustannukset vähenevät huomattavasti, kun murskaus voidaan tehdä paikan päällä.  Materiaalit toimitetaan luvanvaraisille liikkeille. Myös purkutyömaiden työturvallisuus paranee, murskain tekee tehokkaasti työt jopa yhdessä päivässä, joka perinteisellä tavalla voi viedä aikaa jopa viikkoja.  

 

Kivimurskapalvelut 

Meiltä on saatavilla betonimursketta maanrakentamiseen. Betonimurske on ympäristöystävällinen vaihtoehto luonnon kiviainekselle. Murskeen raekokoja on saatavilla 0-150 mm välillä. Betonimurskeen hyödyntäminen on mahdollista maarakentamiskohteissa kuten yleiset tiet, kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät, pysäköintialueet, urheilukentät sekä virkistys- ja urheilualueiden reitit, ratapihat sekä teollisuus-, jätteenkäsittely- ja lentoliikenteen alueiden varastointikentät ja tiet. 

Ennen betonimurskeen hyödyntämistä tehdään hyödyntämismäärästä riippuen kunnalle tai alueelliselle ELY-keskukselle MARA-ilmoitus. Halutessanne ympäristöinsinöörimme tekevät MARA-ilmoituksen puolestanne. 

 

Vaakapalvelu 

Tarjoamme Teräsmäen lajittelulaitoksellamme punnituspalveluja Scalex 1001-autovaa'allamme. Vaa'an askelarvo on 20 kg ja max kuorma 50 000kg. Yritysten punnitukset onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella.  

 

Kysy lisää 

Kierrätysalan asiantuntijat palveluksessanne

 

 Tarjoamme tavanomaisen jätehuollon rinnalla kierrätysalan asiantuntijapalveluja sekä erilaisia tuotantopalveluja. 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito