Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Materiaalien vastaanotto

Vastaanotamme materiaaleja Seinäjoen Kapernaumissa sijaitsevalla päätoimipisteellämme, sekä Ylistaron Teräsmäessä sijaitsevalla lajittelulaitoksellamme. Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30.  

 

* syntypaikkalajitelut muovipakkaukset ja -kalvot

** esimerkiksi tuhottavat henkilötietoja sisältävät asiakirjat, sopimukset ja muut arkistot

*** erikseen sovittaessa esim. ammattivaatteet ja epäkurantit tuotantoerät

 

Emme vastaanota vaarallisia jätteitä, kuten kestopuuta, maaleja, lakkoja, öljyisiä jätteitä tai spraypulloja. Kotitaloudet voivat toimittaa pienet määrät vaarallisia jätteitä kunnalliselle jätetoimitsijalle ekomaksua vastaan. 

 

 
Teräsmäen lajittelulaitoksella toimiminen:  

Jätekuormat punnitaan aina vaa’alla. Vaa’alle tullessanne pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan ja näyttämään kuorman sisällön, sekä antamaan vaakatoimitsijalle selkeät laskutustiedot. Punnituksen jälkeen saatte vaakatoimitsijalta ohjeet kuorman purkua varten. Kuorman purun jälkeen vaa’alla otetaan vielä auton tyhjäpaino. Tämän jälkeen saatte tositteen, josta löytyvät punnitustapahtuman tiedot.  

 

Jätekuormissa on huomioitava, että erilliskerättäviä materiaaleja ovat vaaralliset jätteet, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kestopuu sekä loisteputket.  Alueella on tallentava kameravalvonta ja jätekuormat kuvataan tarvittaessa erikseen tarkistuksen yhteydessä. 

 

Toivomme jätteenkäsittelyalueilla yhteisten turvallisuusohjeiden noudattamista. Opasteet löydätte heti alueelle tullessanne. Lajittelulaitoksen alueella tupakointi ei ole sallittua. Kiitos huomaavaisuudestanne. 

 

 

Muovien vastaanotto

Toimimme yritysten muovipakkausten virallisena vastaanottoterminaalina. Puhtaat ja ohjeiden mukaisesti lajitellut yritysten muovipakkaukset vastaanotamme veloituksetta. 

 

Lisäksi vastaanotamme veloituksetta erilaisia erikseen lajiteltuja muovikalvoja esim. aumamuovia. Lajittelemattomista ja likaisista muoveista veloitamme energiajakeen käsittelymaksun.  

Materiaalien vastaanotto 

Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30.

 

Seinäjoella otamme vastaan veloituksetta metallia, keräyspaperia, pahvia, loisteputkia, akkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua.

 

 

Ylistaron Teräsmäen lajittelulaitoksessamme otamme vastaan energiajaetta, muovimateriaaleja, kiviaineksia, puuta, puupohjaista jätettä, rakennusjätettä, kantoja, ja metallia.

 

Suuremmista metallieristä (yli 1000 kg) hyvitämme päivän hinnan mukaan.

 

Jätekuormat punnitaan aina vaa’alla. 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito