Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Astioiden myynti ja vuokraus

Jätehuoltosuunnitelmaa tehdessämme neuvottelemme ja kartoitamme mikä astiavaihtoehto sopii juuri teidän tarpeisiinne parhaiten. Jäteastia valikoimamme muodostaa yhtenäisen ja monipuolisen keräysastiakokonaisuuden.

 

Käytössämme on kolmea eri kokoa olevia keräysastioita: 140, 240 ja 660 litraa sekä pahvirullakoita. Jäteastioiden valmistusmateriaalina on ruiskupuristettu ja UV-suojattu polyeteeni muovi. 140 - 240 litran malleissa on kaksi 200 mm:n pyörää ja 660 litran malleissa neljä kääntyvää 160 mm:n pyörää. Pyöriin on saatavilla jarrut lisävarusteena.

 

Värit noudattavat eri jätejakeista annettuja suosituksia ja tilavuuden voitte valita tarpeenne mukaan. Yleensä astian värin määrää siihen kerättävä jätemateriaali. Pahvirullakot ovat kestäviä ja siistejä, ne ovat valmistettuja kromatusta metalliputkesta. Lajittelun helpottamiseksi meiltä on saatavissa astioihin myös opastetarrat. Kauttamme on saatavilla myös muita jäteastioita.

 

Jäteastioiden hinnat:

140 L    59 eur

240 L    59 eur

660 L   215 eur

pahvirullakko   215 eur

Hinnat sis. alv 24%

 

Pienten keräysastioiden lisäksi vuokraamme ja myymme erikokoisia kannellisia pikakontteja, kontteja sekä lavoja. Yleisimmät konttien koot ovat 4 m³ ja 6 m³. Lavoja löytyy jopa 30 m³, yleisimmät koot ovat kuitenkin 10-16 m³. Myös kontteja on saatavilla erivärisinä, ne voidaan myös maalata haluamaanne väriin, esimerkiksi yrityksenne tunnusväreihin. Pikakontit tyhjennetään paikan päällä pakkaaja-autoihin. Kontit sen sijaan noudetaan tyhjennettäväksi vaihtolavalaittein varustetuilla autoillamme. Kauttamme on saatavilla eri kokoisia molok-syväkeräyssäiliötä. Yleisimmät koot ovat 5 m3, 3 m3 ja 1,3 m3. Meiltä saatte säiliöt myös asennettuina.

 

Kysy lisää!

Väärän kokoinen astia toimii kuin väärän kokoiset kengät 

– huonosti. Asiakaspalvelijamme auttavat teitä oikeankokoisen jäteastian valitsemisessa.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito