Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Vaihtolavapalvelut

Käytössämme on kolme (3) täysperävaunullista kuorma-autoa koukkulaittein sekä yksi vaijerilaittein varustettu kuorma-auto. Meiltä löytyy myös nosturivarusteinen pakkaava jäteauto.

 

Erilaisia vaihtolavoja, avolavoja, kontteja ja puristimia on toista sataa. Lavoissa on joko koukkutartunta (HL) tai vaijeritartunnat (CL), usein kuitenkin molemmat. Muutamissa lavoissa on myös nostokoukut, nämä lavat voidaan nostaa nosturilla hankaliin paikkoihin, kuten työmaamonttuihin tai kerrostaloissa parvekkeille. Lavojen koot vaihtelevat 4-45 m³. Konteissa on erilaisia kansivaihtoehtoja. Tarjoamme myös erittäin hyvänä vaihtoehtona lajittelulavoja, joko neli- tai kaksilokeroisia. Lajittelulavat mahdollistavat eri materiaalien erottelun.

 

Kun tarvitsette esimerkiksi rakennustyömaallenne, taloyhtiönne siivoustalkoisiin tai remonttinne ajaksi siirtolavaa, soitto meille riittää. Tuomme lavan tai kontin sopimuksen mukaan, haluamaanne osoitteeseen. Seinäjoen alueella pystymme toimittamaan teille lavan hyvinkin nopeasti. Lavan tyhjäyksestä ja pois noudosta sovimme tarpeenne mukaan. Suuremmille rakennustyömaille suosittelemme useampaa lavaa eri jätemateriaaleille, esimerkiksi kiviainekselle, puutavaralle, polttojakeelle ja rakennusjätteelle. Lisätietoa eri jakeista saatte lajitteluohjeet-osiosta.

Jos tarvitsette lavan jatkuvaan käyttöönne, toimitamme sopivan kokoisen lavan teille ja hoidamme tyhjäykset sopimuksen mukaisesti.

Lavakuormat kuljetamme lajittelulaitokseemme Ylistaron Teräsmäkeen tai kaatopaikalle (vain noin 1 % kerätystä materiaalista päätyy kaatopaikalle).

 

Puristimia on tilavuudeltaan erikokoisia. Saatavana on joko maatasolta tai lastauslaiturilta täytettäviä, combimalleja tai erillisellä konttiosalla varustettuja.

 

Kuorman täyttöohjeet:

Avolavakuljetuksissa kuljettajamme peittelee täyden kuorman verkkopeitteellä aina kuljetuksen ajaksi, tämä estää kuormasta lentämästä mitään ajotielle tai ympäristöön. Tämän vuoksi on tärkeää, että kuormia ei täytettäisi sivulaitojen yli. Silloin verkkoa on mahdoton saada kuorman päälle.

Kiviaineksia kuormattaessa tulee ottaa huomioon kiviainesraja, joka on merkitty avolavoihin. Yleensä tuo raja on noin puolivälissä lavan laitoja. Lavaa ei siis voi täyttää täyteen asti kiviaineksella, sillä silloin paino nousisi liikaa. Kiitämme asiakkaitamme, olette huomioineet asian hyvin.

Muistattehan, että toimistoltamme voitte aina pyytää ohjeita ja neuvoja mikäli epäröitte, mitä voi kuormaan laittaa.

Vaihtolavapalvelut

Kun tarvitsette esimerkiksi rakennustyömaallenne, taloyhtiönne siivoustalkoisiin tai remonttinne ajaksi siirtolavaa, soitto meille riittää.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito