Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Paperinkeräys

Keräämme niin yksityisiltä kuin yrityksiltäkin keräyspaperia veloituksetta. Meiltä voitte tilata astian paperille. ja hoidamme tyhjäykset säännöllisin väliajoin sopimuksen mukaan. Paperinkeräys on arvokas asia, ottakaa yhteyttä meihin, kerätään yhdessä paperit talteen.

 

Hei koululaiset ja urheiluseuralaiset!

Toimitamme teille veloituksetta paperinkeräystä varten kontteja asianmukaisin opastetarroin. Hyvitämme paperista kouluille, luokille ja seuroille päivän hinnan mukaan.

 

Edellytämme teiltä vain, että osoitatte paikan, mihin vaihtolavasäiliön voi esteettömästi kuorma-autolla tuoda, kontin mitat ovat noin 2,5 x 4,0 metriä, vastuuhenkilönne huolehtii säiliön ympäristön siisteydestä ja ilmoitatte meille säiliön täyttymisestä sekä annatte tilinumeron, mihin voimme hyvityssumman maksaa.

 

 

Kotikeräyspaperia ovat

  • sanoma- ja aikakausilehdet
  • esitteet ja mainokset
  • kaikki postin kautta talouteen tuleva paperi

Kotikeräyspaperin toimitamme uusiotuotteiden raaka-aineeksi paperitehtaille.

Paperinkeräyksen puitteissa luokat ja seurat voivat järjestää erilaisia kierrätyspäiviä. Toimitamme teille esimerkiksi kaksi säiliötä paperille ja yhden pahville. Keräyspaperia ja pahvia voivat tuoda niin yksityiset taloudet kuin yrityksetkin. Ja mikä estäisi järjestämästä paikalle vaikka makkaranpaistoa tai muuta ohjelmaa!

 

Paperinkeräyksellä koulunne/ seuranne retkikassa karttuu ja samalla ympäristön kuormitus vähenee.

 

OTTAKAA YHTEYTTÄ MEIHIN.

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito