Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Ajankohtaista

Uudistettu tietoturvapalvelu Safe Case LY


14.12.

Olemme tarjonneet tietoturvapalveluja Etelä-Pohjanmaan alueella jo vuodesta 2001 lähtien. Tietoturvapalveluja on nyt uudistettu ottamalla käyttöön uusi nimi Safe Case LY tietoturvapalvelu. Vanha nimi Saferec on osaltamme poistunut käytöstä. Tietoturva-astiat tullaan uudistamaan uuden nimen mukaisilla tarroilla systemaattisesti mahdollisimman nopealla aikataululla. Asiakkaillemme muutos ei aiheuta mitään erityisiä toimenpiteitä. Nimiuudistuksen yhteydessä palvelua on kehitetty ja laajennettu sisältöä mm. uudistamalla astiakohtaista seurantaa ja ottamalla käyttöön uusi korkeamman turvaluokan murskain maksimaalisia turvavaatimuksia vaativille tuhouserille.

 

Arkistojen, asiakirjojen sekä erilaisten tallenteiden Safe Case LY tietoturvapalvelu on EU-direktiivit täyttävä kokonaisratkaisu, jossa materiaalit kuljetetaan ja tuhotaan yhtenäisessä tapahtumaketjussa. Tuhottavia arkistoja ovat esimerkiksi henkilötietoja sisältävät asiakirjat, tarjoukset, sopimukset, raportit sekä kirjanpidon mapit. Muita hävitettäviä eriä ovat esimerkiksi käytöstä poistettavat ammattivaatteet, epäkurantit tuotantoerät ja vanhentuneet markkinointimateriaalit.

 

Uusi toukokuussa 2018 voimaanastuva tietosuoja-asetus tuo uusia tietosuojaa ja henkilötietojen käsittelyä koskevia velvoitteita, joihin rekisterinpitäjien ja henkilötietojen käsittelijöiden on valmistauduttava. Keskeistä tietosuoja-asetuksessa on mm. riskiperusteinen lähestymistapa ja rekisterinpitäjän osoitusvelvollisuus. Rekisterinpitäjän velvollisuudet kasvavat sitä mukaa, mitä korkeampia riskejä henkilötietojen käsittelyyn liittyy. Rekisterinpitäjän on huolehdittava ja pystyttävä myös osoittamaan, että se noudattaa tietosuoja-asetusta kaikissa henkilötietojen käsittelyvaiheissa. Henkilötietojen käsittely on suunniteltava ja dokumentoitava. Käyttämällä Safe Case Ly tietoturvapalvelua rekisterinpitäjä voi varmistaa tietoturvan säilymisen ja osoittaa tietosuoja-asetuksen noudattamisen asiakirjojen ja tallenteiden tuhousvaiheessa.

 

Lue lisää tietoturvapalvelustamme täältä.

 

ConfidentialLY case closed.


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito