Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Historia

Yrityksemme perustajajäsen Yrjö Hirsimäki sai herätteen jätteiden kierrätykseen jo 1980 -luvulla vieraillessaan setänsä luona Kanadassa.

 

"Setä asui Sudburyn kaupungissa, jossa oli valtavat nikkelikaivokset. Kaupungin ympäristö oli lähes 30 kilometrin säteellä täysin kuollut. 50 vuotta aikaisemmin paikalla oli kasvanut suuri punapuumetsä. Silloin tajusin, millaista jälkeä saasteilla voi saada aikaan. Sen jälkeen oli helpompi siirtyä tekoihin. Kun ajattelee, miksi lajittelua lopulta tehdään, se motivoi tarpeeksi." Lakeuden Ympäristöhuolto perustettiin vuonna 1985 Sirpan-päivän kahvikutsuilla.

 

Olemme paikallinen puhtahasti pohojalaanen perheyritys, joka on erikoistunut jätemateriaalien käsittelyyn, prosessointiin, uudelleenkäytön valmisteluun, kierrätykseen ja kierrätysmateriaalien tuotteistamiseen sekä käyttää alan viimeisimpään tietotaitoon perustuvia tuotantomenetelmiä ja teknologiaa. Yrityksemme on toiminut alalla lähes 35 vuoden ajan ja tänä päivänä olemme edelläkävijä Suomessa. Vuonna 2017 otimme käyttöön Lakeuden Ympäristöhuolto Oy nimen rinnalle lyhenteen LY.

 

Tällä hetkellä LY pilotoi yhdessä yhteistyökumppaneidenssa kanssa Clean Plastic Finland Oy (CPF) yritysmuovijätteen uusiointilaitosratkaisua.

Safe Case LY tietoturvapalvelu

 

 

Käyttämällä Safe Case LY tietoturvapalvelua varmistatte tietoturvan säilymisen ja osoitatte tietosuoja-asetuksen noudattamisen asiakirjojen ja tallenteiden tuhousvaiheessa.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito