Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Ajankohtaista

Varautuminen Force Majeure tilanteeseen


14.04.

Hyvä asiakkaamme,

 

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa on järkyttänyt koko maailmaa. Siitä seurannut energiakriisi on aiheuttanut poikkeuksellisia haasteita myös Suomessa. Kuljetusalan kustannukset ovat nousseet jo aiemmin lähes kymmenen prosentin vuosivauhtia. Vuoden alun jälkeen tapahtunut äkillinen kymmenien prosenttien polttoaineiden hinnannousu on ollut todella haasteellista ja uhkaa kuljetusalan palveluiden sujuvuutta. Lisäksi tietyissä tuotteissa alkaa olla jo saatavuusongelmia.

 

Varaudumme vetoamaan ylivoimaiseen esteeseen hinnannousujen ja saatavuusongelmien vuoksi. Pidätämme oikeuden ottaa tarvittaessa käyttöön väliaikaisen poikkeustilalisän, jolla varmistamme toiminnan kannalta välttämättömät hankinnat ja palvelumme sujuvuuden. Poikkeustilalisän mahdollisesta käyttöönotosta tiedotamme erikseen.

 

Haluamme toimia vastuullisesti, suoriutua yhteiskunnan asettamista velvoitteista, tarjota työtä ja varmistaa palvelujemme toimivuuden. Lajittelulaitoksemme on yksi maamme suurimmista ja se tarjoaa alueellamme mahdollisuuden jätemateriaalien monipuoliseen käsittelyyn ja kierrätykseen paikallisesti. Automatisoitu käsittelyteknologiamme mahdollistaa mm. keskitetyn ja tehokkaan pakkausmateriaalien lajittelun, joka täyttää uuden 1.7.2022 voimaantulevan jätelain vaatimukset. Teemme kaikkemme, että saatte meiltä aina parasta, joustavaa ja asiantuntevaa jätehuollon palvelua, 36 vuoden kokemuksella.

 

Kiitos, että olette asiakkaamme.  


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito