Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Ajankohtaista

Uusia tiimiläisiä


28.08.

Hallinto-ja logistiikka-assistenttina toimii Eeva-Liisa Vainio. Eeva-Liisalla eli Elsalla on vahva kokemus erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, hän on aikaisemmin toiminut erilaisissa sihteerin, assistentin sekä myynnin työtehtävissä. Hänellä on myös laaja alueemme yrityssektorin tuntemus. 

Vastuualueenaan Elsalla ovat mm. asiakaspalvelu, puhelinvaihteen hoito, tilausten vastaanotto, asiakasrekisterin ylläpito, neuvonta, laskutus sekä erilaiset sihteerin työtehtävät.  

 

Tiina Qvick toimii projektityöntekijänä. Hän on valmistunut Seinäjoen ammattikorkeakoulusta yrittäjyyden tradenomiksi AMK.  

Tiinan vastuualueena ovat mm. asiakaspalvelu, laskutus, neuvonta, raportointi ja erilaiset sisäiset projektit sekä monipuoliset assistentin tehtävät.  

 

Johanna Martikkalan opintovapaan ajaksi on valittu uudeksi ympäristöinsinööriksi Essi Kortelainen.  

Essi on valmistunut Hämeen ammattikorkeakoulusta ympäristösuunnittelijaksi sekä Jyväskylän yliopistosta Ympäristötieteen maisteriksi ja hän on aikaisemmin toiminut erilaisissa jätehuollon projekteissa mm. ympäristöneuvonnassa ja laatujärjestelmien kehittämisessä. 

Vastuualueena ympäristöinsinöörillä ovat mm. ympäristölupa-asiat, ympäristölainsäädäntö ja ajankohtaiset ympäristöasiat, asiakaspalvelu, neuvonta ja koulutus, tuotannon analyysien organisointi ja laaduntarkkailu, jätetilastot ja -raportointi sekä viranomaisilmoitukset. 

 


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito