Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Ajankohtaista

Oma LY. Uusi asiointi- ja raportointikanava asiakkaillemme.


06.06.

Uuden Oma LY Zerowaste-portaalin myötä, jonka olemme ottaneet tämän vuoden toukokuun alusta käyttöön, pystymme jatkossa entistä paremmin tuoda erilaiset ja laajemmat ympäristöraportit asiakkaan saataville. 

 

Oma LY asiointi- ja raportointikanavan avulla asiakkaat voivat reaaliaikaisesti seurata erilaisia jätetietoja, kuten kertymiä ja tyhjennysvälejä, tehdä tilauksia sekä muodostaa helposti monipuolisia raportteja, esimerkiksi jätteiden kuljetuksesta ja käsittelystä syntyvistä hiilidioksidipäästöistä tai jätemateriaalien hyötykäyttöprosenteista, joita voi suoraan hyödyntää yrityksen vastuullisuustyössä ja joiden avulla pystyy täyttämään vaivattomasti jätelain raportointivaatimukset.

Oma LY

 

Laadimme sähköisesti allekirjoitettavan siirtoasiakirjan kaikista kuljettamistamme ja vastaanottamistamme jätemateriaaleista ja pidämme siirtoasiakirjaa kuljetuksen aikana mukana, joka on joko automaattisesti tai tarvittaessa lähetettävissä kaikille osapuolille. Säilytämme ja toimitamme siirtoasiakirjat siirtoasiakirjarekisteriin (1.9.2022 avataan kansallinen rekisteri) asiakkaidemme puolesta. 

 

Kysy lisää ja tilaa Oma LY-tunnukset asiakaspalvelustamme P. 06 429 6750 tai info@lakeudenymparistohuolto.fi tai Tilaa tästä


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito