Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Ajankohtaista

Avoin työpaikka, ympäristöinsinööri


23.07.

Avoimet työpaikat:

 

Ympäristöinsinööri 

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ympäristöalan edelläkävijäyrityksessä. Toimit ympäristöalan asiantuntijana työskennellen osana asiakaspalvelutiimiämme.

Vastuualueenasi ovat mm. ympäristölupa-asiat, ympäristölainsäädäntö, tiedonhankinta ja ajankohtaiset ympäristöasiat, koulutus, neuvonta ja asiakaspalvelu, tuotannon analyysien organisointi ja laaduntarkkailu, erilaisten tilastojen ylläpito sekä vuosi- ja muut viranomaisilmoitukset. Edustat yritystämme asiantuntijaroolissa myös yrityksemme sidosryhmäyhteistyössä.

 

Sinulla on ympäristöteknologian insinööri (AMK) koulutus. Tunnet ympäristölainsäädännön, ympäristöjärjestelmien standardeja ja ohjeita sekä muuta keskeistä lainsäädäntöä. Tunnet ja hallitsetkin erilaisia näytteenotto-, mittaus- ja arviointitekniikoita sekä luonnollisesti tietotekniikan.

Sinulle on luontaista toimia sosiaalisissa tilanteissa, olet aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Kykenet toimimaan oma-aloitteisesti ja itsenäisesti sekä tiimissä yhdessä muiden kanssa. Teet tehtäväsi aina huolellisesti ja vastuuntuntoisesti. Sinusta löytyy myös joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä.

 

Työsuhde on määräaikainen (opintovapaan sijaisuus, jonka jälkeen mahdolliset jatkoneuvottelut).

 

Voit hakea ympäristöinsinöörin paikkaa soittamalla meille 23.-31.7.2018 klo 13-15 välisenä aikana.

 

Puheluiden perusteella saat lisäohjeet ja sinut mahdollisesti kutsutaan varsinaiseen haastatteluun. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Puheluja ottavat vastaan:

Toimitusjohtaja Timo Hirsimäki 0500 662 224

 

Hallintojohtaja Katja Hautamäki 050 581 1120


Takaisin uutisiin

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito