Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Lakeuden Ympäristöhuolto Oy

Olemme paikallinen puhtahasti pohojalaanen perheyritys, joka on erikoistunut jätemateriaalien käsittelyyn, prosessointiin, uudelleenkäytön valmisteluun, kierrätykseen ja kierrätysmateriaalien tuotteistamiseen sekä käyttää alan viimeisimpään tietotaitoon perustuvia tuotantomenetelmiä ja teknologiaa. Yrityksemme on toiminut alalla yli 35 vuoden ajan ja tänä päivänä olemme edelläkävijä Suomessa. Vuonna 2017 otimme käyttöön Lakeuden Ympäristöhuolto Oy nimen rinnalle lyhenteen LY.

 

Tavoitteenamme on saada teollisuuden ja liike-elämän jätemateriaali uudelleen käyttöön. Periaatteena onkin, että jätteen muodostumista yritetään ehkäistä ja kaikki jätemateriaali käytetään ensisijaisesti raaka-aineena ja toissijaisesti energiana. Kaikki keräämämme materiaali käydään läpi Ylistarossa Teräsmäentie 12:sta sijaitsevassa lajittelulaitoksessamme.

 

Lajittelun jälkeen jätemateriaaleista 58 % menee uudelleen käytettäväksi, 34 % energiatuotantoon, 7 % muuhun hyötykäyttöön ja kaatopaikalle vain 1 %.

 

Toimintamme täyttää vaatimukset laadunvarmistusstandardista SFS-EN ISO-9001:2015, ympäristönhallintastandardista SFS-EN ISO-14001:2015 ja työ- ja terveys ja turvallisuusstandardista ISO 45001:2018. Järjestelmässä on otettu huomioon myös palveluajojen laatustandardin SFS-EN ISO 9004-2 näkökohtia.

 

Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella Kapernaumi-Roveksen teollisuusalueella ja Ylistaron Teräsmäessä. Teitä palvelemassa meillä on 20 ammattihenkilöä.

 

 

Arvomme ovat: 

 

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Kaikki toiminta lähtee asiakkaan tarpeista, jotka kirjaamme ja joita seuraamme normaalissa kanssakäymisessä. Olemme joustavia ja pystymme toteuttamaan myös asiakkaiden erityistarpeita.

 

LUOTETTAVUUS

Toimialallamme on tärkeää palvelun säännöllisyys ja luotettavuus. Se, mitä lupaamme, pidetään - eikä myöskään luvata liikoja.

 

TEHOKKUUS

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yrityksiä ja laitoksia, jotka odottavat omalta toiminnaltaankin tehokkuutta. Pidämme huolen siitä, että palvelumme vastaa näitä odotuksia.

 

TULOKSELLISUUS

Voidaksemme kehittää palvelujamme ja investoida niihin, on toimintamme oltava tuloksellista. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja, jotka parantavat heidän kilpailukykyään ja tuovat lisäarvoa ympäristöimagollaan.

 

SUUNNITELMALLISUUS

Vain toimimalla suunnitelmallisesti pystymme pitämään kiinni tavoitteistamme kohti parempaa laatua ja parempaa palvelua.

LAKEUDEN YMPÄRISTÖHUOLTO OY

LY

Olemme paikallinen puhtahasti pohojalaanen perheyritys, joka on erikoistunut jätemateriaalien käsittelyyn ja prosessointiin, uudelleenkäytön valmisteluun, kierrätykseen ja kierrätysmateriaalien tuotteistamiseen sekä käyttää alan viimeisimpään tietotaitoon perustuvia tuotantomenetelmiä ja teknologiaa. Tarjoamme yrityksille, kaupalle, teollisuudelle ja rakennustoiminnalle kokonaisvaltaista jätehuoltoa.

 

Yhteinen työmme paremman ympäristön puolesta alkaa jätehuoltosuunnitelmasta. Lähes kaikki materiaali voidaan kierrättää. Tarvitaan vain tehokasta lajittelua ja materiaalien käsittelyä. Olemme kierrätyksen erikoisammattilainen, palvelemme teitä aina ammattitaidolla ja laadukkaasti.

 

 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito