Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Kuljetuspalvelut: Lava- ja noutopalvelut

Tarvitsette sitten lyhytaikaisesti siirtolavaa, jätepuristinta jatkuvaan käyttöön, pienastiaa tai kertaluontoisen jäte-erän noutoa, soitto meille riittää. Tuomme astian tai noudamme jäte-erän sopimuksen mukaan. Hoidamme jätteiden kuljetukset itse, minkä johdosta kykenemme hyvinkin nopeisiin toimituksiin ja tyhjennyksiin Seinäjoen alueella. Käytössämme on koukkuvaihtolava-autoja, vaijerilaittein varustettu kuorma-auto ja useampia pakkaavia jäteautoja.  

 

Siirtolavat ja puristimet  

Meiltä löytyy erilaisia vuokrattavia vaihtolavoja, avolavoja, kontteja ja puristimia. Lavojen koot vaihtelevat 4-45 m³. Tarjoamme myös erittäin hyvänä vaihtoehtona kaksilokeroisia lajittelulavoja, jotka mahdollistavat eri materiaalien erottelun. Puristimia on tilavuudeltaan erikokoisia. Saatavana on joko maatasolta tai lastauslaiturilta täytettäviä, combimalleja tai erillisellä konttiosalla varustettuja. 

 

Lava- ja puristinkuormat kuljetamme lajittelulaitokseemme Ylistaron Teräsmäkeen tai muulle luvanvaraiselle vastaanottolaitokselle. Kuitenkin  vain noin 1 % kerätystä materiaalista päätyy loppusijoitukseen. 

 

Pyydä tarjous

 

 

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

Niin myös kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen.

 

Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristöasioiden hyvästä hoidosta.

 

Pyydä tarjous!

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito