Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Kartoitus

Teemme kokonaisvaltaisen jätehuolto-suunnitelman, jossa kartoitamme yrityksenne jätelajit ja määrät. Päämääränämme on saada mahdollisimman suuri osuus hyötykäyttöön.

 

Meillä on kattava valikoima erikokoisia astioita, kontteja, lavoja sekä puristimia, joita vuokraamme ja myymme. Jäteastioiden määrän ja tyhjäysvälin mitoitamme oikeaksi sen perusteella, miten paljon kutakin jätelajia yrityksessänne syntyy. Eri materiaalit keräämme sopimuksen mukaisesti ja kuljetamme joko lajittelulaitokseemme tai muihin luvanvaraisiin käsittelypaikkoihin. Koulutamme henkilökuntanne lajitteluun, neuvomme ja opastamme teitä aina tarvittaessa.

 

Jätemateriaalimääriä pystytte seuraamaan kattavan raportointimme avulla vuosittain tai mikäli haluatte, jopa kuukausittain. Näin voimme yhdessä seurata jätehuoltonne kehitystä ja katsoa olisiko jossain vielä jotain, mitä voisi parantaa tai tehdä eri tavalla.

 

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu, niin myös kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen. Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristöasioiden hyvästä hoidosta.

 

Ottakaa yhteyttä meihin!

 

 

Koulutus ja konsultointi

Kokonaisvaltaiseen jätehuoltopalveluumme kuuluu myös koulutus lajitteluun ja konsultointi jätehuollon järjestämiseen. Räätälöimme yrityksellenne lajitteluohjeet, koulutamme henkilökuntanne ja annamme neuvoja ja tietoja erilaisissa lajitteluun liittyvissä kysymyksissä. Toimitamme jäteastioihin opastetarrat, jotka opastavat teitä lajittelussa.


Järjestäessänne yrityksessänne esimerkiksi ympäristöteemapäiviä tms. tarjoamme mielellämme asiantuntija-apuamme. Konsultoimme myös erilaisten tapahtumien jätehuollon järjestämisessä ja hoidamme niin pienten kuin isojenkin tapahtumien jätehuollon. Ympäristöasioihin liittyy joskus myös mieltä askarruttavia erityiskysymyksiä. Näissä asioissa teitä palvelee mielellään ympäristöinsinöörimme Johanna Martikkala.

 

 

Toimiva jätehuolto on yrityksellenne etu

Niin myös kaatopaikalle menevän materiaalin vähentäminen.

 

Säästätte kustannuksissa ja yrityksenne saa lisäarvoa ympäristöasioiden hyvästä hoidosta.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito