Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojastammeSelvä

Materiaalien vastaanotto

Seinäjoella otamme vastaan veloituksetta metallia, keräyspaperia, pahvia, loisteputkia, akkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua. Suuremmista metallieristä (yli 1000 kg) hyvitämme päivän hinnan mukaan. Ruostumattomasta ja esimerkiksi alumiinista hyvitämme jo pieneristäkin. Meille voitte tuoda myös pieneriä esimerkiksi styroksia, energiajaetta, puuta, puupohjaista jätettä, lasia sekä posliinia ja muovia. Näistä perimme pienerämaksun.

 

Ylistaron Teräsmäen lajittelulaitoksessamme otamme vastaan energiajaetta, erilaisia muovimateriaaleja, kiviaineksia, puuta, puupohjaista jätettä, rakennusjätettä, kantoja, lasia ja metallia. Jätekuormat punnitaan aina vaa’alla. Vaa’alle tullessanne pyydämme teitä ystävällisesti ilmoittamaan kuorman sisällön, punnituksen jälkeen saatte vaakatoimitsijalta ohjeet kuorman purkua varten. Kuorman purun jälkeen vaa’alla otetaan vielä auton tyhjäpaino. Tämän jälkeen saatte tositteen, mistä löytyvät punnitustapahtuman tiedot.

 

Toivomme jätteenkäsittelyalueilla yhteisten turvallisuusohjeiden noudattamista. Opasteet löydätte heti alueelle tullessanne. Esimerkiksi tupakointi on sallittu vain siihen osoitetuilla tupakointipaikoilla. Kiitos huomaavaisuudestanne.

 

Jätekuormissa on huomioitava, että erilliskerättäviä materiaaleja ovat ongelmajätteet, sähkö- ja elektroniikkalaitteet, kestopuu sekä loisteputket.

Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30.

 

Puhtaan maatalousmuovin veloitukseton vastaanotto

Otamme Teräsmäen lajittelulaitoksessamme veloituksetta vastaan maatalouden muovisia pakkaus- ja suojamateriaaleja, esimerkiksi

 

  • paalimuovit
  • aumamuovit
  • kanisterit (ei öljy)
  • suursäkit (ei metallivanteisia)

 

Lajittelu- ja toimintaohjeet:

 

Voidaksemme kierrättää raaka-aineeksi mahdollisimman suuren osan jätteestä, muovit tulee olla lajiteltuna kolmeen osaan:

 

1. Paali- ja aumamuovit

  • Verkot irrotettava. Verkot otetaan vastaan erikseen lajiteltuna energiajakeena.

2. Kanisterit (ei öljy)

  • Korkit on oltava irrotettuina. Ne saavat kuitenkin olla kuorman mukana. Korkkien irrotus estää kanistereiden mahdollisen alipaineistumisen ja räjähtämisen.
  • Kanistereiden tulee olla tyhjiä ja huuhdottuja. Mikäli kanisterit eivät ole kunnolla tyhjiä, niistä saattaa vapautua vaarallisia höyryjä. Eri aineet  voivat myös reagoida arvaamattomasti toistensa kanssa. 

3. Suursäkit

  •  Ei alumiinivanteita.
  •  Sisäsäkit saavat olla mukana.

Ilmainen vastaanotto perustuu maatilalla ennakkoon tehtyyn lajitteluun. Muovien seassa ei saa olla olla metalliesineitä, isoja kiviä tai muita epäpuhtauksia, jotka saattavat aiheuttaa vaaratilanteita muoveja käsiteltäessä. Lajittelemattomasta tai muutoin epäpuhtaasta muovista perimme energiajakeen käsittelymaksun.

 

Muovit tulee toimittaa lajittelulaitoksellemme Ylistaron Teräsmäkeen: Teräsmäentie 12, Ylistaro (Seinäjoki). Lajittelulaitos on avoinna arkisin klo 7.00-16:30. Materiaalin tuonnista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Paikalla oleva henkilökunta opastaa kuorman punnituksessa ja purkamisessa.

 

Ensisijaisesti toivomme, että kuljetus tapahtuu omatoimisesti. Meiltä on kuitenkin mahdollista saada vaihtolavapalvelu, jolloin tuomme asiakkaalle vaihtolavan, jonne muovit tulee itse lastata. Hinnat määräytyvät lavapalveluhinnastomme mukaan riippuen kohteen sijainnista.

 

 

 

Materiaalien vastaanotto 

Molemmat toimipisteemme ovat avoinna arkisin klo 7-16.30.

 

Seinäjoella otamme vastaan veloituksetta metallia, keräyspaperia, pahvia, loisteputkia, akkuja sekä sähkö- ja elektroniikkaromua.

 

Suuremmista metallieristä (yli 1000 kg) hyvitämme päivän hinnan mukaan.

 

Ylistaron Teräsmäen lajittelulaitoksessamme otamme vastaan energiajaetta, muovimateriaaleja, kiviaineksia, puuta, puupohjaista jätettä, rakennusjätettä, kantoja, lasia ja metallia.

 

Jätekuormat punnitaan aina vaa’alla. 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito